luni, 25 ianuarie 2016

Multumim pentru 2015

Este al zecelea an in care proiectul "Un zambet intr-o cutie" Cutia de pantofi - Shoebox Blythswood in parteneriat cu Asociatia Sarida aduce pe fata copiilor zambetele ascunse in cutii de pantofi pline cu cadouri.
 
In acest an, peste 1500 de cutii au fost distribuite in scoli din zone sarace din comunele Ulmeni, Tonea si Modelu, jud. Calarasi si Puiesti, Boldu si Macrina, jud. Buzau si in zona Jilava, Ilfov.
 
Copiii din mai multe sate au fost invitati la aceeasi scoala pentru a-si primi cadourile. La festivitate au fost invitati toti copiii care frecventeaza gradinite si scoli, dar si copii care nu merg la gradinita si scoala. Sunt copii saraci, care nu au haine, incaltaminte, jucarii si de multe ori nici mancare, copii care locuiesc in case care se incalzesc de la o singura soba, care de cele mai multe ori nu au curent electric, apa curenta, iar toaleta este intotdeauna in fundul curtii. Sunt copii care nu au mancare, haine, rechizite, jucarii, nu au cu ce sa se spele si care impart aceeasi pereche de incaltaminte.
 
Multumim tuturor celor care s-au implicat: Sarida Club, Bridging the Gap , Bunge, Ernst&Young, Cambridge School of Bucharest, CMS Romania, Politia Romana, Asociatia Tabere cu Suflet.
 
Sarida Club si Clubul de Muzica ne-au pus la dispozitie spatii de colectare.
 
Oameni minunati ne-au sprijinit si in acest an. Maria Danescu, ca in fiecare an, a colectat donatii de la oameni buni din Metro facand astfel fericiti sute de copii. Ana Vecerdea, neobosita si total implicata, ne-a dat si noua din puterea ei de a duce si in acest an la bun sfarsit proiectul "Un zambet intr-o cutie".
 
Cu totii ati participat si tuturor va multumim in numele celor peste 1500 de copii sarmani care au avut parte de un zambet in preajma Sarbatorilor de Iarna.

Niciun comentariu: